Language

Duurzaam & Veilig

Lean & Green

Duurzaam werken en CO2-reductie zijn voor veel ondernemers actuele thema’s. Eén van de uitgangspunten van ons beleid is het continue verbeteren van de prestaties om de effecten van onze producten en diensten voor onze medewerkers, leveranciers, klanten en omgeving en het milieu zo gering mogelijk te houden.

De kranen van Teka zijn kranen die hoofdzakelijk elektrisch aangedreven zijn en dus op stroom draaien wat resulteert in een lage CO2 uitstoot. In tegenstelling tot draglines, telekranen en dure Spierings kranen, dit zijn kranen die volledig hydraulisch aangedreven worden met de nodige risico’s op lekkage van leidingen, pompen, motoren enz. Ook verbruiken deze kranen veel meer brandstof dan onze elektrisch aangedreven kranen. Onze Hybride Mobiele Torenkranen op rups, kunnen op een Aggregaat en ook op de stroom aansluiting van de bouw. Onze torenkranen en onze City Cranes zijn volledig elektrisch en stoten helemaal geen CO2 uit. Indien U ervoor kiest om onze Hybride Mobiele Torenkranen op een aggregaat te laten draaien. Wist U; dat U 60% minder brandstof verbruikt met onze mobiele torenkranen op rups dan een volledig hydraulisch aangedreven hijskraan.

“Een beter milieu begint bij het huren van een kraan bij Teka.”

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Eén van de uitgangspunten van ons beleid is het continue verbeteren van de prestaties om de effecten van onze producten en diensten voor onze medewerkers, leveranciers, klanten en omgeving en het milieu zo gering mogelijk te houden door de volgende speerpunten:

  • MVO beleidsverklaring
  • Inkoop duurzame producten en diensten
  • Certificaten VCA 2008*/51 en ISO 9001:2015
  • Voorbereidingen MVO certificatie
  • Optimalisatie bedrijfsprocessen
  • Afvalstromenbeheersing/recycling

Uw VCA- en ISO 9001-gecertificeerde dienstverlener

Teka Kranen is een VCA- en ISO 9001-gecertificeerde en full-service kraanspecialist met een eigen service- en onderhoudsdienst. Wij doen alles zelf met onze eigen planners, kraanspecialisten, gecertificeerde monteurs en kraanmachinisten. Alleen zo kun je kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen en afspraken nakomen. Met ons veelzijdige dienstenaanbod houden we onze en uw kranen in topconditie en zorgen we voor optimale bouwcondities op de bouwlocatie.

   

Zoekt u een betrouwbare service- en onderhoudspartner voor uw mobiele en vaste kranen? Bel ons op het onderstaande nummer of mail voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte naar: info@tekakranen.nl

Offerte aanvragen