Language

Sinds 1982 zicht op de bouw

Sinds 1 maart 1982 is Teka Kranen actief in de kraanverhuur- en verkoop. In het onderhoud en revisie van alle typen bouwkranen durven wij onszelf experts te noemen. Wij volgen niet alleen de ontwikkelingen in de bouw. Wij zetten zelfs de trend voor de inzet van bouwkranen bij Europese bouwprojecten. Continu spelen we in op de wensen van aannemers en bouwers, vooral gericht op hogere productiviteit, bouwveiligheid en milieubewustheid. Daarom stemmen wij onze verhuurvloot optimaal af op de actuele behoefte van de bouwwereld.

Vanwege de toepassing van grotere en zwaardere prefab-elementen verschuift bijvoorbeeld de vraag naar grotere kranen, geschikt voor de zwaardere hijslasten. En om de mobiliteit te bevorderen zijn onze mobiele kranen op rups uitgevoerd zonder stempels. De hijskraanmachinist is zo in staat om de mobiele kraan snel vanuit de cabine te verplaatsen. Bovendien zijn onze kranen voorzien van milieuvriendelijke en geluidsarme generatorsets, en kunnen ze uiteraard ook aangesloten worden op 63 A-bouwstroom.

Uw full-service hijskraanspecialist

Familiebedrijf Teka Kranen is met recht een hijskraanspecialist, waar we alles voor onze klanten en voor elkaar over hebben. Onze mensen wijden zich dagelijks toe aan het verhuren, verkopen, besturen, reviseren en onderhouden van mobiele hijskranen, vaste kranen, torenkranen, toptorenkranen en City Cranes.

Daarbij voorzien wij onze klanten van deskundig advies en verhuren wij ervaren kraanmachinisten. Door de toewijding aan hijskranen en onze klanten, kennen wij onze kranen en de verticaaltransportbranche van het onderstel tot het uiterste puntje van de kraan en van de geschiedenis tot aan toekomstige ontwikkelingen met betrekking tot deze mooie branche.

Onze historie, vakkennis, technische expertise en persoonlijke aandacht voor onze klanten zijn uw garantie voor kwaliteit, productiviteit en veiligheid.

Offerte aanvragen