Language

City Cranes

Hijstabellen

City Crane JASO huren voor binnenstedelijke bouwprojecten

Door een JASO City Crane bij ons te huren bent u zeker van de perfecte oplossingen die deze kranen bieden voor uw binnenstedelijke bouwproject. U voorkomt wegafzettingen bij uw hijswerkzaamheden en vermindert de overlast voor omwonenden en passanten. Bovendien voldoen onze City Cranes aan de normen die de CO2 ladder vereisen.

JASO kranen

Wij vertrouwen al jaren op de kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid van JASO. De operationele en technische voordelen van JASO City Cranes zetten wij ook graag voor in uw binnenstedelijke bouwproject.

Voor de krapste en drukste straten- en gebouwen

Een JASO City Crane van Teka Kranen biedt uitkomst op plekken waar u geen mobiele hijskraan kunt inzetten. Bijvoorbeeld op compacte bouwplaatsen met weinig bewegingsruimte en andere logistieke problemen. En daar waar milieuzones het gebruik van vervuilende verbrandingsmotoren verbieden. Uiteraard investeren wij veel in milieuvriendelijke kranen. De maatschappij verwacht van ons en van u dat we bijdragen aan een betere luchtkwaliteit in stedelijk gebied. Het huren van een van onze elektrisch aangedreven City Cranes is het beste antwoord op de hijsuitdagingen die u op uw bouwterreinen in stedelijke gebieden tegenkomt. Ook wordt de uitvoerder ontzorgt, hoe? Hij hoeft geen hele planning rondom dure spierings of telescoopkranen uit te werken doordat onze kranen gewoon het gehele project blijven staan.

Voordelen huren City Crane bij Teka Kranen

  • Gebruiksvriendelijke bediening. Het gebruiksgemak en comfort zijn een enorm voordeel voor de kraanmachinist en voor u. Een machinistenlift, camera‚Äôs, en/of radiografische afstandsbediening zorgen ervoor dat er meer tijd en veiligheid is voor de machinist om de bouwlieden op een veilige manier te voorzien van de hijslasten op de juiste plek.
  • Compacte flexibiliteit. Elke City Crane is compact en optimaal te configureren voor diverse opstellingen, hoogtes, lengten en hijslasten. Ook kan de uitvoerder hiervan profiteren.
  • Technische kwaliteit. JASO is een gerenommeerd wereldmerk voor onder andere City Cranes.
  • Milieubewust keuze. Onze elektrisch aangedreven City Cranes zijn ontwikkeld door de specialisten binnen JASO die het milieuvriendelijk facet centraal stellen.
  • Minimale overlast. U voorkomt wegafzettingen, tijdrovende vergunningaanvragen en u minimaliseert overlast voor de omgeving en passanten.
  • Hogere productie en veiligheid. Het uitstekende zicht van de kraanmachinist op het bouwteam en bouwplaats verhoogt de productie en biedt meer veiligheid. Door een ervaren kraanmachinist van Teka in te huren geeft u een extra impuls aan de productiviteit, veiligheid en snelheid.

Onze City Cranes op uw bouwput? Bel ons op het onderstaande nummer of mail voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte naar: info@tekakranen.nl

Offerte aanvragen