Language
Spierings kranen

Spierings kranen

Bent u op zoek naar een Spierings kraan? Wist u dan dat dit een merk is en geen model of soort? Dit is namelijk een misvatting die vaak gemaakt wordt. Een Spierings kraan is dus van het merk Spierings. Dit is een mobiele (snelbouw) kraan.

Wij bieden in principe hetzelfde: de rups torenkraan of mobiele kraan. Deze is zelfs beter! Het is multi-inzetbaar, en kan voor vrijwel alles gebruikt worden. Het is als het ware een Spierings kraan maar op een rupsonderstel. Op deze manier kunt u hem verplaatsen naar waar u maar wilt en wanneer u maar wilt. Daarnaast zijn onze kranen een stuk goedkoper dan de Spierings kranen. Bij ons betaalt u namelijk niet voor het merk. Neem dus snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Lees voor meer informatie nog even verder.

Soorten Spierings kranen

Wij bieden de Spierings kraan zelf dus niet. Maar wel een beter alternatief! Onze mobiele kranen, of rups torenkranen! Deze kranen kun je op elk moment verplaatsen naar waar u maar wilt. We hebben verschillende hoogtes kranen. Ze gaan van 23 tot wel 37 meter de lucht in! Daarnaast heeft onze sterkste kraan een capaciteit van 12 ton. De verschillende capaciteiten hangen natuurlijk af van factoren als gieklengte van de kraan zelf. Er zijn nog vele voordelen van deze kranen ten opzichte van anderen. Enkele voorbeelden hiervan zijn dat ze geen uitstoot van stikstof hebben, ze hebben een gebruiksgemak voor bouwteam en machinist, we bieden hybride kranen, etc. Voor meer en uitgebreidere informatie kun je een kijkje nemen op onze pagina over de torenkraan op rupsonderstel.

Spierings kraan huren bij Teka Kranen

Wilt u uw werkzaamheden goed, gemakkelijk en fijn uit kunnen voeren? Met onze kranen zit u goed. U kunt er gemakkelijk mee omgaan. Daarnaast bent u geen manuren kwijt aan het op en afbouwen van de mobiele kraan. Ze hoeven niet eens afgestempeld te worden! U komt aan op de werkplek en u kunt meteen beginnen! U bespaart zo veel kostbare tijd. Want, zoals iedereen weet, tijd is geld!

Zoals al eerder gezegd zijn de prijzen voor onze kranen vele malen goedkoper dan de Spierings kranen. Naast de goedkope prijs en het gebruiksgemak zijn er nog vele andere voordelen! Kijk daarvoor op de hierboven eerder aangegeven pagina. Vraag anders een offerte aan of neem contact met ons op! Wij zullen al uw vragen beantwoorden en helpen je graag verder!

Ook bieden wij telescoopkranen, dragline kranen en bovenloopkranen voor ieder project.

Offerte aanvragen