Language
Dragline kraan

Dragline kraan

Bent u op zoek naar een dragline kraan? Dit kunnen wij voor u regelen! Maar we hebben dan wel een beter alternatief. Dit alternatief zijn namelijk onze rupstorenkranen, deze zijn mobiel en hebben een cabine bovenin zodat je alle overzicht hebt op de bouwplaats. Dat maakt deze kranen super veilig, flexibel en mobiel. Daarnaast bent u met het rupsonderstel ook niet afhankelijk van de ondergrond! Ze hoeven niet afgestempeld te worden. En door de horizontale giek ten opzichte van een dragline kraan met een schuine giek hoeft ook ook niet op- of af te toppen. Dit is dé perfecte kraan voor al jouw projecten! Neem dus snel contact met ons op! Lees voor meer informatie nog even verder.

Mogelijkheden met dragline kraan

Met de dragline kraan is dus in principe alles mogelijk, alleen wel traag. De rupstorenkranen daarentegen hebben een rupsonderstel waar je alle kanten mee op kan. Je bent niet afhankelijk van de grond, want je hoeft niet af te stempelen met deze kranen. Daarnaast is de rupstorenkraan veel hoger dan een normale dragline kraan. Je kan deze kraan dus op verschillende manieren gebruiken. Als u geen kraanmachinist beschikbaar heeft kunt u die bij ons ook inhuren! Wij hebben namelijk zeer ervaren kraanmachinisten met het TCVT-certificaat voor torenkranen in vaste dienst. Zo kunt u zich volledig focussen op uw project zonder dat u hoeft om te kijken naar de machinisten- inzet!

Voordelen dragline kraan huren bij Teka Kranen

De voordelen van de rupstorenkraan houden niet op! Door het rupsonderstel bent u erg mobiel. U zit dus niet vast aan één plek en u kunt alle kanten op. Als de ene kant van het project af is, dan rijdt u zo naar de andere kant om daar weer verder te gaan. Dit scheelt weer veel kostbare tijd. Daarnaast is het met deze kraan mogelijk om in- en uit te katten, u kunt recht naar het doel toe met de haak. De rupstorenkranen werken ook op elektriciteit. U hoeft dus ook niet meer na te denken aan de stikstofuitstoot. Dit is ook weer een zorg minder waardoor u zich beter kunt focussen op het project. U kunt er zelfs voor kiezen om er een aggregaat bij te nemen. Zo kunt u echt alle kanten op met de kraan. Deze kraan is dus mobieler, sneller, goedkoper, etc. dan iedere andere kraan!

Neem contact met ons op

Wilt u nu een beter alternatief dan een dragline kraan bij ons huren? Wij helpen u graag verder! We zullen samen rond de tafel gaan om te kijken welke kraan het beste bij u past. We zullen kijken naar uw wensen, maar daarnaast ook naar de werkplek. Hoeveel ruimte is er? Wat is de benodigde capaciteit van de kraan? We zullen dit allemaal gezamenlijk in kaart brengen. Neem dus snel contact met ons op om de mogelijkheden geheel vrijblijvend te bespreken! U kunt ook meteen een offerte aanvragen!

Zoekt u een telescoopkranen, spieringskranen of bovenloopkranen? Ook hiervoor kunt u bij Teka Kranen terecht.

Offerte aanvragen