Language

Onze eigen kraanmachinisten

Toegewijde en TCVT-gecertificeerde kraanmachinist inhuren

Bij Teka Kranen werken zeer ervaren kraanmachinisten, met het TCVT-certificaat voor torenkranen, in vaste dienst. Zij bedienen gedurende de complete bouwprojecten de (mobiele) torenkranen. Zo garanderen wij een optimale samenwerking tussen de kraanmachinist en het bouwteam.

Onze machinist heeft uitzicht op uw project

De kraanmachinist heeft vanuit de cabine goed zicht op de gehele bouw. Met radiografische besturing kunnen ze bovendien een helpende hand bieden op de werkvloer. Teka zet de norm voor kraanmachinisten met veel ervaring, uitstekende service, topkwaliteit en flexibiliteit.

Opleiding kraanmachinisten

Wij leiden nieuwe en leerling-kraanmachinisten intern op nadat zij het TCVT-certificaat hebben behaald. Onder begeleiding van een ervaren Teka-kraanmachinist maken zij zich eigen met alle kraantypen van Teka; totdat zij zelfstandig een project kunnen uitvoeren. Zo garanderen wij de beste training die leidt tot de best opgeleide kraanmachinisten die voldoen aan de Teka-norm.

De beste kraanmachinisten, gegarandeerd…

Onze kraanmachinisten zijn de beste in hun vakgebied, dit mede dankzij onze strenge interne opleiding voor kraanmachinisten. Zij geven een impuls aan de productiviteit en veiligheid op uw bouwplaats. Heeft u behoefte aan ervaren kraanmachinisten voor de hijsklussen op uw bouwlocaties? Onze machinisten zijn u graag van dienst. Bel ons op het onderstaande nummer of mail voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte naar: info@tekakranen.nl

Offerte aanvragen