Language
Verkoop

Verkoop

Hijskraan kopen

In bepaalde gevallen is het kopen van hijskranen rendabeler dan huren. Dat hangt uiteraard af van uw projectenportfolio, bouwlocaties en de aantal parallelle werkzaamheden die wellicht in de toekomst uitgevoerd moeten worden.

Kraan kopen of huren?

Onze experts helpen u graag bij het berekenen van de voordeligste optie, vervolgens is het uiteraard aan u of u de kraan wilt kopen of huren. Teka Kranen is een erkende dealer voor nieuwe JASO-kranen, zoals Torenkranen, Toptorenkranen en City Cranes. Daarnaast hebben wij een groot aanbod van betrouwbare en goed onderhouden gebruikte hijskranen. Verder verkopen wij mobiele hijskranen op rups. Dat zijn torenkranen die wij zelf van een rupsonderstel voorzien.

Breed kraanassortiment nieuwe en gebruikte kranen

Dat resulteert in een zeer uitgebreid en veelzijdig assortiment met nieuwe en gebruikte hijskranen. Samen met u vinden wij gegarandeerd één of meer geschikte kranen voor uw verticaaltransportbehoefte. Uiteraard verzorgen wij ook graag het onderhoud van uw hijskranen.

Twijfelt u tussen het huren of kopen van een hijskraan? Of bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte kraan? Wij helpen u graag verder. Bel ons voor het actuele aanbod, advies of een offerte op ons onderstaande nummer of mail naar: info@tekakranen.nl

Offerte aanvragen