Language

Service en onderhoud

Internationale hijskraanservice en hijskraanonderhoud

Ons onderhouds- en serviceteam onderhoudt en reviseert ons eigen kraanpark en kranen van derden.

Mobiele kraanservice ‘wereldwijd’!

Onderhoud doen wij in onze moderne en uitstekend geoutilleerde werkplaats in Hoorn. Ook zijn wij mobiel met compleet uitgeruste servicebussen voor binnen Europa. Daarmee lossen onze monteurs storingen op en doen ze onderhoud op locatie. Dit doen wij ook wereldwijd, echter moet wij voor klussen buiten Europa de servicebussen buitenwegen laten. U voorkomt hiermee langdurige stilstand en wij zorgen ervoor dat uw hijskraan weer snel in bedrijf is.

Goed kraanonderhoud

Preventief onderhoud is essentieel voor de betrouwbaarheid van ons en uw kraanmaterieel. Wij hebben een eigen kraanonderhoudsproces ontwikkeld voor de perfecte onderhoudsresultaten. In onze moderne werkplaats werken de beste kraantechnici om uw kranen en die van ons in topconditie te houden.

Inventieve kraanrevisie en ontwikkeling

Wij onderhouden, reviseren en optimaliseren ons kranenpark om de kranen optimaal af te stemmen op de behoefte van aannemers en bouwers. Daardoor blinken bijvoorbeeld onze mobiele torenkranen op rups uit in mobiliteit en productiviteit. Ook hebben wij onze torenkranen op rupsonderstel uitgerust met een aggregaat en een apart hydraulisch systeem. Zo houden wij ons kranenpark in topconditie en voldoen ze aan de moderne eisen op de bouwplaats.

Wij zorgen ervoor dat onze kranen:

  • geluidsarm zijn;
  • een laag brandstofverbruik hebben;
  • gebruik kunnen maken van bouwstroom;
  • een grote brandstoftank hebben;
  • minder slijtage vertonen.
Offerte aanvragen