Language

Toptorenkranen

Aanbod

Toptorenkraan huren voor binnenstedelijk bouwen

Door een JASO toptorenkraan bij ons te huren, kunt u optimaal uit de voeten op uw (complexe) bouwlocatie in druk binnenstedelijk gebied. Met een JASO-kraan van Teka Kranen bent u verzekerd van topkwaliteit en een hogere productie! Tevens zijn onze toptorenkranen volledig elektrisch aangedreven. Met een kraan uit onze vloot beschikt u over een toptorenkraan die GEEN stikstof uitstoot heeft.

JASO-toptorenkranen voor hoogbouw

Hoogbouw in binnenstedelijk gebied stelt u voor ingewikkelde uitdagingen. Die uitdagingen zijn onder andere beperkte ruimte en strenge milieuvoorschriften. Door de kwaliteit, snel maneuvrerende hijscapaciteiten en de milieuvriendelijke competenties die de JASO-toptorenkranen van Teka Kranen bieden, laten deze iedere klus zeer voorspoedig verlopen.

Binnen ons verhuuraanbod van toptorenkranen vindt u gegarandeerd de best passende kraan voor uw bouwproject. JASO staat bekend om de betrouwbaarheid en topkwaliteit van zijn kranen. Wij stemmen de kraan optimaal af op de omstandigheden, bouwvereisten en hijslasten. Ook bieden wij andere kranen zoals rupskranen en telescoopkranen!

Voordelen huren JASO-toptorenkraan bij Teka Kranen

  • Gebruiksvriendelijke bediening: Onze kranen blinken uit in gebruiksgemak en comfort voor de kraanmachinist. De machinist haalt ook voordelen die resulteren in veiligheid en efficiëntie uit een machinistenlift, camera’s, en/of radiografische afstandsbediening.
  • Veelzijdig aanbod: Ons verhuurprogramma bestaat uit diverse typen toptorenkranen.
  • Compacte flexibiliteit: Elke kraan is compact en optimaal te configureren voor diverse opstellingen, hoogtes, lengten en hijslasten.
  • Geen uitstoot van STIKSTOF: De toptorenkraan is volledig elektrisch en wordt op uw netwerk aangesloten. Hierdoor zijn er geen CO², NOx of PM-emissies.
  • Continu een kraan tot uw beschikking: Hierdoor kunt u de hijswerkzaamheden uitvoeren op het moment dat het werk er om vraagt.
  • Technische kwaliteit: JASO staat bekend als een gerenommeerd wereldmerk voor Bouwkranen, Torenkranen en City Cranes.
  • Milieubewust: Door hoogwaardige technologische toepassingen zijn de JASO-kranen zeer energiezuinig en dus milieubewust.
  • Hogere productie en veiligheid: U werkt efficiënter en veiliger doordat de machinist uitstekend zicht heeft op de bouwlocatie. U geeft een extra impuls aan de productiviteit en veiligheid door een ervaren Teka-kraanmachinist in te huren.

Wilt u ervaren hoe onze toptorenkranen de werkzaamheden versoepelen en versnellen? Bel ons op het onderstaande nummer of mail voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte naar: info@tekakranen.nl

Offerte aanvragen