Language
Rupskraan

Rupskraan

Wilt u graag een mobiele rupskraan voor uw aanstaande project huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben 8 verschillende type mobiele kranen met een rupsonderstel. Wat voor terrein het ook is, met de rupsen kom je er. Je zal niet afhankelijk zijn van de ondergrond. Rijd de kraan naar waar u wilt en wanneer u maar wilt. Onze rupskraan is in principe een snelbouwkraan met een rupsonderstel eronder. Ze hebben een horizontale giek. Dit zijn dus dé perfecte kranen voor al uw projecten! Neem dus contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Lees anders nog even verder voor meer informatie!

Rupskraan huren

Met onze rupskraan zult u uw projecten gemakkelijk uit kunnen voeren. Ze zijn mobiel en flexibel. Dit maakt uw werk een heel stuk makkelijker en sneller. De rupskranen hoeven niet eens afgestempeld te worden! Veel kostbare tijd wordt op deze manier bespaard!

Op basis van alle gegevens en wensen die wij van u hebben gekregen zullen wij een offerte opstellen. Dit zal een vaste prijs zijn. U zal dus later niet voor een onaangename verrassing kunnen komen te staan.

Voordelen rupskraan huren bij Teka Kranen

Onze rupskraan is in principe een rups torenkraan. Het zijn namelijk allemaal snelbouwkranen met rupsonderstel eronder. Op deze manier heb je veel meer aan onze rupskraan. Ze zijn hierdoor mobieler, sneller, goedkoper, etc. U hoeft de kraan niet meer op te bouwen op een plek van het project. Vervolgens weer afbouwen en opbouwen op een andere plek van het project. U rijdt gewoon naar de andere kant van de bouwplaats door middel van de rupsen.

Daarnaast heeft onze rupskraan ook geen uitstoot. Ze werken namelijk niet op diesel, maar op elektriciteit. Hierdoor hoeft u niet meer na te denken over de stikstof beperking en kunt u zich meer bezighouden met andere belangrijkere dingen! Dit is een van de redenen waarom onze rupskranen ook goedkoper zijn. U kunt er zelfs voor kiezen om de kraan hybride te maken met een aggregaat. Op deze manier bent u helemaal mobiel!

Voordelen Teka Kranen

Wanneer u een kraan bij ons huurt heeft u vele voordelen. Allereerst verzorgen wij standaard de montage en demontage van de kranen. Op deze manier bent u hier geen tijd aan kwijt en kunt u zich volledig richten op uw project. Als u zich hiernaast nog beter wilt kunnen richten op uw project dan kunt u bij ons een kraanmachinist inhuren. Wij hebben namelijk zeer ervaren kraanmachinisten met het TCVT-certificaat voor torenkranen in vaste dienst. Daarnaast heeft u zoals ik net al zei geen last van de uitstoot en bent u mobieler dan wat voor andere kraan dan ook met onze rupskraan!

Extra benodigdheden?

Met een rupskraan van ons heb je alles wat je nodig hebt! Zijn er extra benodigdheden nodig? Ook deze kunnen wij verzorgen. Een project aanpakken is nog nooit zo makkelijk geweest! Wacht dus niet langer en vraag een offerte aan. Neem anders contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u dan graag verder! Ook als u op zoek bent naar bijvoorbeeld een Potain kraan, JASO kraan, mobiele hijskraan of Arcomet kraan kunt u bij ons terecht.

Offerte aanvragen