Language
Potain Kranen

Potain Kranen

Wilt u graag werken met een Potain kraan? Dit bieden wij! Deze kranen zijn radiogestuurd, elektrische bouwkranen. Wereldwijd staan deze kranen bekend om hun geweldige kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast ook omdat ze stevig, veilig en betrouwbaar zijn. Potain is ons merk van rups torenkranen. Wij bieden dan ook alleen deze variant. Dus geen Potain tower crane. Hier hebben wij de Jaso voor. Wij bieden hier ook veel verschillende soorten van. U kunt met ons bespreken hoe hoog u de kraan wilt hebben. Dit is natuurlijk meestal afhankelijk van de klus. Deze verschillende soorten hebben natuurlijk ook verschillende capaciteiten. Ze gaan van minimaal 6 ton tot wel 64 ton! Zie voor meer uitgebreide specificaties van onze verschillende Potain en Jaso kranen ons verhuurprogramma en neem contact met ons op! Lees anders zeker nog even verder voor meer informatie.

Waarom een soort Potain kraan van Teka Kranen?

Nu horen we u denken, waarom Teka Kranen? Wij zijn de enige aanbieder van deze geweldige soort Potain rups torenkranen. Het voordeel van een rups torenkraan is dat ze mobiel zijn en dus makkelijk te vervoeren en verplaatsen zijn. Daarnaast zijn ze flexibel en kunt u in principe verplaatsen wat u maar wilt met deze kranen. Door deze twee voordelen zijn de kosten ook minder. Het kost veel minder, of geen, tijd om de kraan te vervoeren, op te bouwen en af te bouwen. Daarnaast hoeft u de kranen ook niet te stempelen. U bent dus niet afhankelijk van de grond. Door deze voordelen verliest u geen manuren!

Mogelijkheden met diverse varianten op Potain kranen

Met een Potain kraan is veel mogelijk. U kunt zware objecten oppakken en verrijden. Dit kan met andere stationaire kranen niet. Door de rupsen is dit mogelijk en nog erg stabiel ook! Daarnaast kan deze kraan direct op de bouwweg. U heeft hier geen gefundeerde grond voor nodig, grondverbetering 30cm zand, doek en puinkorrel is al voldoende! Dit wordt ook weer mogelijk gemaakt door de rupsen. Enkele andere voordelen zijn dat ze geen stikstof uitstoten en hybride zijn. Het is namelijk mogelijk de kraan volledig op netvoeding te laten werken. Hierdoor zijn er geen CO2, NOx of PM-emissies. Als u een hybride kraan wilt, kunnen onze kranen ook voorzien worden van een aggregaat en hoeft u geen rekening te houden met de bouwaansluiting. Voor meer voordelen en details kunt u de pagina van torenkraan op rupsonderstel bekijken.

Potain kraan huren bij Teka Kranen

Wilt u nu zo snel mogelijk zo een soort kraan huren? Wij gaan jou hierbij helpen. Er zijn een paar belangrijke gegevens nodig voordat u een kraan gaat huren. Namelijk wat de benodigde capaciteit is van de kraan. Daarnaast moet u kijken naar de locatie waar de Potain kraan nodig is. Is er genoeg ruimte voor een kraan. We zullen samen met u kijken wat er mogelijk is, welke kraan het beste bij uw project past. Wij bouwen de kraan voor u op, en aan het eind bouwen we hem weer voor u af. De minimale huurtermijn is 12 weken. Op basis van alle gegevens en wensen stellen wij een offerte op. Dit blijft een vast bedrag en er komen dus geen extra kosten bij. U krijgt dus optijd een realistisch kostenoverzicht. U wordt achteraf niet ineens geconfronteerd met hogere kraankosten. Neem dus snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of vraag een offerte aan! Bekijk ook de rupskraan, JASO kraan, mobiele hijskraan of Arcomet kraan. Misschien komt een van deze kranen beter uit voor uw project.

Offerte aanvragen