Language
Arcomet kranen

Arcomet kranen

Nieuwste Arcomet kraan!

Teka kranen heeft samen met Arcomet haar krachten gebundeld om een nieuwe kraan te ontwerpen. Deze Teka en Arcomet kraan is een speciale torenkraan die je ergens anders niet snel terug zal vinden. We hebben het de naam Teka A45C gegeven. Beide partijen zijn rond de tafel gegaan om een compleet nieuw exemplaar te ontwerpen, from scratch. We zijn samen tot een prachtig exemplaar gekomen waar niemand van heeft durven dromen! Het is namelijk een mobiele kraan geworden, in tegenstelling tot alle andere Arcomet kranen. Lees snel verder voor meer informatie over dit bijzondere nieuwe model.

Soorten Arcomet kranen

De Teka A45C van Teka én Arcomet kranen samen is een bijzonder model. We hebben er namelijk niet voor gekozen om meerdere modellen te ontwerpen. In plaats daarvan zijn wij met één model gekomen die van alle markten thuis is. De Teka A45C heeft een hoge capaciteit van 12 ton. Het gewicht dat de kraan aankan verschilt natuurlijk hoe ver de haak van het middelpunt van de kraan vandaan staat. Daarnaast heeft de Teka A45C een hoogte van wel 37 meter! Dit is een van de hoogste mobiele kranen die wij bieden! De Kraan heeft een gieklengte van minimaal 31 meter en maximaal 45 meter.

Er is dus maar één soort van dit model. Maar bijna alles is hiermee mogelijk. Dit wordt mogelijk gemaakt door de diverse hijsmiddelen die u eraan kan hangen. Maar ook doordat het een mobiele kraan is! Alle andere Arcomet kranen zijn niet mobiel. Dat maakt deze kraan dus zo uniek.

Alternatieven voor Arcomet kranen

Wij bieden alleen deze Arcomet kraan die wij samen met hen hebben samengesteld en bieden dus geen andere Arcomet kranen. Wanneer u ervoor kiest om een kraan zonder rupsonderstel te gebruiken voor uw project hebben wij natuurlijk alternatieven voor de Teka A45C. We raden u dan een van onze Jaso kranen aan. Wij bieden hier drie verschillende categorieën van. Namelijk de Teka City Cranes, torenkranen en toptorenkranen. Wij bieden twee verschillende Teka City Cranes, wel 16 verschillende modellen torenkranen en zeven verschillende toptorenkranen. U heeft dus keus uit 25 modellen verschillende JASO kranen!

Arcomet kranen huren bij Teka Kranen

Gaat u nu voor de mobiele Teka A45C of een JASO kraan? Wij helpen u graag verder! Om te beginnen met het verhuurproces moeten wij verschillende details over het project weten. Details als wat de benodigde capaciteit moet zijn van de Arcomet kraan. Of wat de locatie is van het project. We moeten namelijk kijken of de kraan die u wilt huren wel op de bouwplaats past. Gezamenlijk zullen we kijken welke kraan het beste bij uw project past en wat verder de mogelijkheden zijn. Wij zullen altijd zorgen voor de montage en demontage van de kraan. Daarnaast willen we natuurlijk weten hoe lang u de kraan nodig zal hebben. De minimale huurtermijn hiervoor is 12 weken. Wij zullen nu op basis van al uw wensen en alle gegevens een offerte opstellen. U krijgt hier een realistisch kostenoverzicht van. Wij spreken hier één bedrag bij af en daar blijft het bij. Zo wordt u achteraf niet ineens verrast en geconfronteerd met hogere kraankosten. Neem snel contact met ons op. Dan zullen wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ook meteen een offerte aanvragen!

Bekijk de rupskraan, Potain kraan, JASO kraan en mobiele hijskraan ook. Misschien past dit beter bij uw project.

Offerte aanvragen