Language

Torenkranen

Aanbod

Hijskraan/Torenkraan van topmerk JASO huren

De moderne torenkranen van JASO zijn de krachtpatsers onder de hijskranen. Uitermate geschikt voor het zwaarste hijswerk op grote bouwterreinen. Onze verhuurvloot biedt u een gevarieerd en veelzijdig aanbod van moderne JASO-torenkranen. Torenkraan huren? Teka Kranen!

JASO is een van de wereldmarktleiders op het gebied van torenkranen, waar wij al jaren op vertrouwen

JASO is een zeer innoverend en vooruitstrevende fabrikant. Tevens kijken zij tijdens de productie naar de behoeftes van de eindklant, leveren zij maatwerk en kijken ze mee naar uw project om hier op in te spelen. JASO fabriceert op basis van de marktwerking en hierdoor zijn deze geweldige machines het antwoord op de invulling van uw projecten. Tevens zijn onze torenkranen volledig elektrisch aangedreven. Met een kraan uit onze vloot beschikt u over een torenkraan die GEEN stikstof uitstoot heeft.

Verhuur JASO-torenkranen

Wij spelen met de JASO-torenkranen verhuur in op tendensen in de bouw. Bijvoorbeeld het toenemende gebruik van zwaardere prefab-constructies en –bouwelementen. Daarnaast groeit de populariteit van modulair bouwen, waarbij complete prefab-woonunits op elkaar worden gestapeld.

Hijslasten worden daardoor steeds groter en zwaarder. Binnen ons verhuurprogramma van torenkranen vindt u gegarandeerd de best passende torenkraan voor uw bouwproject. Bovendien is elke kraan flexibel af te stemmen op het bouwterrein, de aard van de hijslasten en de te overbruggen afstanden. Wij bieden ook andere machines als de telescoopkraan en de rupskraan!

Voordelen huren JASO-torenkraan bij Teka Kranen:

  • Veelzijdig aanbod: Ons verhuurprogramma bestaat uit diverse typen torenkranen.
  • Gebruiksvriendelijke bediening: JASO-kranen blinken uit in gebruiksgemak en comfort. Met een machinistenlift, camera’s en/of radiografische besturing bent u verzekerd van optimaal rendement van de kraanmachinist, hierdoor gebeuren de werkzaamheden veiliger en vlotter dan u gewend bent.
  • Flexibiliteit: Elke kraan is optimaal te configureren voor diverse opstellingen, hoogtes, lengten en hijslasten.
  • Hogere productie en veiligheid: Doordat de kraanmachinist uitstekend zicht heeft op de bouwlocatie, hijslast en het bouwteam, werkt u efficiënter en veiliger. Met de TCVT-gecertificeerde kraanmachinisten van Teka Kranen geeft u een extra impuls aan de productiviteit en veiligheid.
  • Geen uitstoot van STIKSTOF: De kraan is volledig elektrisch en wordt op uw netwerk aangesloten. Hierdoor zijn er geen CO², NOx of PM-emissies.
  • Continu een torenkraan tot uw beschikking: Hierdoor kunt u de hijswerkzaamheden uitvoeren op het moment dat het werk er om vraagt.
  • Technische kwaliteit: JASO is een gerenommeerd wereldmerk voor Bouwkranen, Torenkranen en City Cranes.
  • Lage aansluitwaarde: JASO-kranen beschikken over moderne kraantechnologie zoals frequentieregelaars, waardoor zij over een zeer lage aansluitwaarde beschikken.

Extra benodigdheden?

Voor de huur van een machinistenlift, camera of radiografische afstandsbediening bij een JASO-torenkraan kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Ervaar het zelf

De slogan van JASO past perfect bij hetgeen wat zij realiseren, deze luidt: “Because we don’t only offer products, we offer solutions.”. Meer weten over JASO? Bekijk dan de video.

Wilt u ook profiteren van de voordelen van onze torenkranen? Bel ons op het onderstaande nummer of mail voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte naar: info@tekakranen.nl

Offerte aanvragen