Language

Mobiele torenkranen op rups

Hijstabellen

Mobiele torenkraan op rupsonderstel huren

Onze mobiele torenkranen op rups domineren dit deel van de verhuurmarkt. Onze klanten profiteren van een groot aantal voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld Spierings-kranen. Zij waarderen het gebruiksgemak, de mobiliteit en hogere productiviteit van onze kranen in het bijzonder.

Marktleider verhuur mobiele torenkranen

Wij hebben onze mobiele rupskranen in eigen huis geoptimaliseerd voor een ultieme mobiele gebruikservaring. Daarvoor hebben we torenkranen gecombineerd met rupsonderstellen die we zelf hebben ontworpen en gebouwd.

Teka Kranen biedt u 7 varianten met diverse hoogten, lastcapaciteiten en gieklengtes. Zo vindt u bij ons gegarandeerd een passende mobiele torenkraan voor uw bouwproject.

Onze klanten passen deze kranen toe bij bouw- en renovatieprojecten waar hoge productie, efficiency en veiligheid essentieel zijn.

Voordelen van onze torenkranen op rupsonderstel:

  • Veelzijdig mobiel kranenpark. Ons verhuurprogramma bestaat uit 7 typen mobiele kranen op rups.
  • Gebruiksgemak voor bouwteam en machinist. De kraanmachinist heeft vanuit zijn cabine op hoogte een uitstekend zicht op de hijslast en het bouwpersoneel, vanaf de startlocatie tot de eindbestemming. Met radiografische besturing kan de kraanmachinist een helpende hand bieden op de bouwplaats.
  • De kranen kunnen geheel zelfstandig werken. Ze hebben een eigen stroomvoorziening en kunnen zelfstandig rijden met hijslast.
  • Hybride kranen. Uiteraard beschikken de hybride kranen over de mogelijkheid om op 63 A-bouwstroom te werken.
  • Hogere productie en veiligheid. Door de mobiliteit van de kranen en het uitstekende zicht van de machinist werkt u efficiënter en produceert u tot 50% sneller. Onze machinist heeft letterlijk zicht op de bouw en kan hierdoor de onvoorziene risico’s op de bouwput inventariseren en zo nodig hierop anticiperen en reageren.
  • Ultieme mobiliteit. Deze torenkranen zijn voorzien van een rupsonderstel zonder stempels, waardoor onze machinist de kraan inclusief hijslast vanuit de cabine snel en gemakkelijk kan verplaatsen.

Vanzelfsprekend…

Onze eigen kraanmachinisten zijn specialisten en halen het maximale uit onze kranen. Het bieden van een radiografische afstandsbediening en of camera zien wij als vanzelfsprekend om u een totaal pakket te kunnen bieden. Wilt u ook profiteren van onze mobiele torenkranen? Bel ons op het onderstaande nummer of mail voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte naar: info@tekakranen.nl

Offerte aanvragen