Language

Mobiele torenkranen op rups

Aanbod

Mobiele torenkraan op rupsonderstel huren

Onze mobiele torenkranen op rups domineren dit deel van de verhuurmarkt. Onze klanten profiteren van een groot aantal voordelen en waarderen het gebruiksgemak, de mobiliteit en hogere productiviteit van onze diverse typen mobiele kraan in het bijzonder.

Marktleider verhuur mobiele torenkranen

Wij hebben onze mobiele kranen in eigen huis geoptimaliseerd voor een ultieme mobiele gebruikservaring. Daarvoor hebben we torenkranen gecombineerd met rupsonderstellen die we zelf hebben ontworpen en gebouwd. De mobiele kranen van Teka Kranen zijn volledig elektrisch aangedreven en kunt u aansluiten op uw netvoeding. Met een kraan uit onze vloot mobiele torenkranen beschikt u over een torenkraan die geen stikstof uitstoot heeft.

Teka Kranen biedt u 8 varianten met diverse hoogten, lastcapaciteiten en gieklengtes. Zo vindt u bij ons gegarandeerd een passende mobiele kraan voor uw bouwproject.

Onze klanten passen deze rupskranen toe bij bouw, infra, civiele en renovatieprojecten waar hoge productie, efficiency en veiligheid essentieel zijn.

Voordelen van onze mobiele kranen op rupsonderstel:

  • Veelzijdig mobiel kranenpark: Ons verhuurprogramma bestaat uit 8 typen mobiele kranen op rups.
  • Gebruiksgemak voor bouwteam en machinist: De kraanmachinist heeft vanuit zijn cabine op hoogte een uitstekend zicht op de hijslast en het bouwpersoneel vanaf de startlocatie tot de eindbestemming. Met radiografische besturing kan de kraanmachinist een helpende hand bieden op de bouwplaats.
  • Geen uitstoot van STIKSTOF: Het is mogelijk de kraan volledig op netvoeding te laten werken; hierdoor zijn er geen CO², NOx of PM-emissies.
  • Hybride kranen: Indien gewenst kunnen onze kranen ook voorzien worden van een aggregaat en hoeft u geen rekening te houden met uw bouwaansluiting.
  • De kraan staat ’s morgens direct klaar voor uw bouwproductie: Geen verloren tijd doordat de kraan nog moet opstellen en uitvouwen, maar direct aan het werk! Hierdoor hebt u een netto-inzetmogelijkheid van bijna 100%.
  • Maximaal bereik: Met een horizontale giek heeft u minder ruimte nodig en beschikt u over een groter bereik. Geen tijdsverlies van het op- en aftoppen. De hijshaak van de mobiele rupstorenkraan kan in een snelle beweging dicht op de rupsonderwagen komen en heeft een vlucht tot wel 50 meter!!
  • Geen extra kosten: U heeft voortijdig een realistisch kostenoverzicht en u wordt niet achteraf geconfronteerd met hogere kraankosten.
  • Continu een kraan tot uw beschikking: Hierdoor kunt u de hijswerkzaamheden uitvoeren op het moment dat het werk er om vraagt en heeft u geen een tijdsverlies door kraanplanningen en beschikbaarheid.
  • Hogere productie en veiligheid: Door de mobiliteit van de kranen en het uitstekende zicht van de machinist werkt u efficiënter en produceert u sneller. Onze machinist heeft letterlijk zicht op de bouw en kan hierdoor de onvoorziene risico’s op de bouwput inventariseren en zo nodig hierop anticiperen en reageren.
  • Ultieme mobiliteit: Deze mobiele torenkranen zijn voorzien van een rupsonderstel zonder stempels waardoor onze machinist de kraan inclusief hijslast vanuit de cabine snel en gemakkelijk kan verplaatsen.

Vanzelfsprekend…

Onze eigen kraanmachinisten zijn specialisten en halen het maximale uit onze torenkranen. Het bieden van een radiografische afstandsbediening en / of camera zien wij als vanzelfsprekend om u een totaal pakket te kunnen bieden. Wilt u ook profiteren van onze mobiele kranen? Meer weten over de mobiele torenkraan huren prijs en mogelijkheden? Bel ons op het onderstaande nummer of mail voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte naar: info@tekakranen.nl

Verder bieden wij ook soorten als telescoopkranen en Potain kranen.

Offerte aanvragen