Language

Over Teka Kranen

Full-service hijskraanspecialist

Bij Teka zijn we trots op prestaties, betrouwbaarheid en klantenservice. Als bedrijf vinden wij het van vitaal belang dat onze klanten weten dat ze samenwerken met het toonaangevende verhuurbedrijf van torenkranen in Nederland. Een deel van ons succes is te danken aan een aantal kernwaarden en we zullen ervoor zorgen dat ze allemaal zichtbaar worden voor u.

Onze deskundige binnendienst en onze bekwame technici, monteurs en kranenbouwers langs de weg hebben een enorme hoeveelheid kennis opgebouwd in de afgelopen jaren waardoor ze het beste advies, begeleiding en vaardigheden kunnen bieden om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in bepaalde gebieden om toegewijde ondersteuning op alle niveaus van Teka mogelijk te maken.

De projecten die wij tot op heden hebben mogen bedienen met onze kranen lopen zeer uiteen waardoor wij de nodige expertise en specialisme toe kunnen passen op iedere bouwput. Ons enthousiaste maar vooral vakkundige team bestaat ook deels uit kraanmachinisten die uiteraard TCVT-gecertificeerd zijn die ten alle tijden veiligheid voorop stellen.

Voordelen Teka-hijskranen

De hijskranen van Teka bieden u voordelen ten opzichte van andere soorten kranen, hierbij kunt u denken aan telescoopkranen, draglines of de spierings kraan. Met het huren van een hijskraan van Teka Kranen draait u tot 50% meer productie op uw bouwput of werkterrein. Bovendien werkt u met onze kranen niet alleen sneller maar ook veiliger. Zeker als je ook een van onze kraanmachinisten inhuurt.

Onze kraanspecialisten staan tot uw dienst

Onze kraanspecialisten helpen u graag, vanaf de planning van uw werk tot de tijdige levering, opbouw, bediening en demontage van uw hijskraan. In ons kranenpark vinden wij samen met u gegarandeerd de best passende kraan voor het verticale transport op de bouwput of het werkterrein.

Operationeel:

  • Sinds 1982 kraanspecialisme.
  • Moderne en betrouwbare verhuurvloot door eigen vakkundig beheer.
  • Tot 50% hogere productiviteit met onze geoptimaliseerde kranen met de ervaren, toegewijde kraanmachinisten die de bouwwerkzaamheden zeer soepel laten verlopen en vanuit de cabine het zicht op de bouw verbeteren.
  • Veiliger door beter zicht op de bouwput vanuit de kraan en door de inzet van onze vakkundige kraanmachinisten.
  • Radiografische bestuurbaarheid van zowel vaste als mobiele kranen.

Werkwijze:

  • Verhoog uw productie en verlaag uw bouwkosten. Teka kranen is uw partner voor uw verticaal transport. Wij gaan voor kwaliteit en full-service dienstverlening!
  • Wij nemen u zo veel mogelijk werk en zorg uit handen, zodat uw uitvoerder zich beter op zijn kerntaken kan richten.
  • No-nonsense aanpak zonder verrassingen en zonder torenhoge kraankosten.
  • Transparant en overzichtelijk. Geen onnodige verrassingen en torenhoge kraankosten. U weet namelijk vooraf precies wat u kwijt bent aan uw verticale transport.

Moderne en betrouwbare hijskranen huren

Wij koesteren ons uitgebreide kranenpark met moderne, mobiele en vaste hijskranen. Daardoor bent u altijd verzekerd van een goed onderhouden, betrouwbare en veilige kraan op uw werkterrein.
Sinds 1982 doen wij alles zelf met een ervaren en toegewijd team van professionele kraantechnici, vakkundige kraanmachinisten, alleswetende adviseurs en kantoorkanjers. In al deze jaren zijn we uitgegroeid tot een betrouwbaar verhuuradres en mogen wij onszelf marktleider in de verhuur van mobiele torenkranen op rups noemen!
Wij onderscheiden ons in de markt met een aantal aspecten waar we trots op zijn. Ruim voldoende redenen om bij ons mobiele of vaste kranen voor uw werk te huren.

“Kwaliteit is geen toeval maar een bewuste keuze”

Offerte aanvragen