Language

Werkwijze verhuur hijskranen

Bij Teka Kranen hebben medewerkers specifieke taken om de efficiƫntie in het hele bedrijf te maximaliseren. Dit maakt meer specialisatie mogelijk en biedt onze klanten de mogelijkheid om tijdens hun hele project toegang te krijgen tot hulp en ondersteuning van het relevante team.

Hoe vindt u de juiste hijskraan? Teka Kranen centraliseert de behoefte en adviseert bij de selectie van de best passende kraan voor uw verticaaltransportbehoefte. Het beste advies kunnen wij geven zodra dit in een vroeg stadium bekeken wordt, waarom? Zodat wij vroegtijdig kunnen inspelen op eventuele onvoorziene obstakels die hierbij voorkomen kunnen worden.

Meest voordelige oplossing voor verticaal transport

Wij willen u helpen om de meest voordelige oplossing voor het verticaal transport bij uw bouwproject te vinden. Daarom kijken we verder dan de verhuur- en transportkosten van de hijskranen die in aanmerking komen voor uw hijsklus.

Bij Teka nemen wij de bouwkosten voor u in ogenschouw. Met onze kranen kunt u namelijk efficiƫnter en veiliger produceren. Met een mobiele torenkraan op een rupsonderstel en een van onze kraanmachinisten bent u zelfs tot 50% productiever. Het huren van een hijskraan van Teka Kranen resulteert in minder gebruikstijd ten opzichte van alternatieve kranen. Maar ook in tijdwinst en een snellere oplevering.

Tijdens de voorbereiding van de hijsklus brengen wij alternatieven en kosten in kaart, zodat u een weloverwogen afweging kunt maken.

24/7 bereikbaar tijdens de huurtijd

Na de opdrachtbevestiging transporteren wij de hijskraan naar de door uw gewenste locatie. Daar bouwen we de kraan snel op en configureren deze optimaal voor de hijsklus. Als u uw eigen kraanmachinisten inzet, instrueren wij hem zodat hij zich eigen kan maken met de kraanbediening.

Uiteraard zetten wij ook graag onze eigen TCVT-gecertificeerde kraanmachinisten voor u in. Gedurende de gehele huurtijd houdt u dan dezelfde kraan en machinist op uw klus.

Mocht u tijdens de huurperiode tegen problemen aanlopen, dan kunt u ons 24/7 bereiken. Na afloop van de huurtermijn komen we op het afgesproken moment de kraan demonteren en ophalen.

“De kern van onze aanpak is dat wij u alles uit handen willen nemen. Geen vraag of wens is voor ons te veel”

Offerte aanvragen