Language
Telescoopkraan

Telescoopkraan

Een telescoopkraan huren voor uw projecten? Wij hebben een beter alternatief! Een telekraan is een kraan die u naast een doorsnee kraan nodig heeft voor zware objecten. Denk aan balkons of bijvoorbeeld prefab elementen. Met onze torenkranen en rups torenkranen heeft u een twee in één deal! U hoeft dan niet nog een telescoopkraan te laten komen om deze zware objecten te verplaatsen. U kunt al het werk met één kraan doen. Daarnaast bent u met onze rups torenkranen ook nog eens super mobiel. U kunt hier letterlijk alle kanten mee op. Lees snel verder voor meer informatie over deze kranen! Neem anders snel contact met ons op! Wij zullen u geheel vrijblijvend adviseren.

Telescoopkraan mogelijkheden bij Teka Kranen

Een telescoopkraan heeft u met onze kranen dus niet meer nodig! U kunt het gehele project met één kraan (of meerdere) doen. Wij bieden 19 verschillende modellen torenkranen. Allemaal van het merk Jaso. De capaciteit van deze verschillende soorten gaat van minimaal 6 ton tot maximaal een massa van wel 64 ton! De gieklengten binnen de torenkranen gaan van minimaal 25 meter tot maximaal 80 meter. U komt dus ook nog een veel verder dan een telescoopkraan! De hoogte van de kranen binnen deze categorie verschilt. Dit kunt u met ons overleggen Naast de torenkranen bieden wij ook rups torenkranen als alternatief voor de telekraan. Binnen deze categorie hebben wij 8 verschillende soorten. De maximale capaciteit van deze soorten gaan van 4,4 ton tot 12 ton. Daarnaast gaan de gieklengten van minimaal 25 tot maximaal 50 meter. De hoogtes verschillen van minimaal 23 meter tot maximaal 37 meter. Met deze elektrische kranen bent u super mobiel! Misschien nog wel mobieler dan een telescoopkraan aangezien deze een rupsonderstel heeft!

Voordelen telescoopkraan huren bij Teka Kranen

Wanneer u een torenkraan of rups torenkraan bij ons huurt brengt dit vele voordelen met zich mee! Om te beginnen hoeft u niet een normale kraan én een telescoopkraan te huren. Met een elektrische kraan van ons heeft u twee in één. Zeker wanneer u kiest voor een rups torenkraan. Hier bent u namelijk ook nog eens super mobiel mee! Met onze kranen kunt u sneller en efficiënter werken. De hoek van 90 graden maakt het ook een stuk makkelijker om overal bij te komen. Het is ook nog eens overzichtelijker. U werkt hoog vanuit de cabine waardoor u veel meer overzicht heeft over het hele project. In plaats van dat u boven het hoofd werkt en maar twee a drie meter boven de grond zit met een telescoopkraan, zit u bovenin de kraan vanuit de cabine te draaien. Het is hiervoor zelfs mogelijk om een kraanmachinist bij ons in te huren. Wij hebben namelijk zeer ervaren kraanmachinisten met het TCVT-certificaat voor torenkranen in vaste dienst. Zo kunt u zich weer beter focussen op uw project. Om die focus te optimaliseren, werken onze kranen op elektriciteit. U kunt er zelfs een aggregaat bij nemen waardoor ze niet meer afhankelijk zijn van een aansluiting. Zo hoeft u geen rekening te houden met de stikstofuitstoot. Op deze manier hoeft u zich eigenlijk alleen nog maar te richten op het project. Er zijn geen onnodig bijkomende zaken zoals het huren van een extra telescoopkraan!

All in voor telescoopkraan

Een van onze elektrische kranen huren? Met onze kranen bent u dus veel goedkoper uit dan nog een extra telekraan huren. U heeft geen kosten van het huren van twee kranen. Wanneer u een van onze elektrische kranen huurt is het vele malen mobieler, flexibeler, goedkoper, etc. Neem dus snel contact met ons op! Wij zullen samen met u kijken naar de verschillende mogelijkheden en wat de beste optie is voor uw project. U kunt ook meteen een offerte aanvragen.

Naast een telescoopkraan bieden bij ook spieringskranen, dragline kranen en bovenloopkranen.

Offerte aanvragen