Language
Bovenloopkraan

Bovenloopkraan

Een bovenloopkraan huren? Bij Teka Kranen gaat het nog verder dan dat! Wij bieden namelijk een rupstorenkraan. Deze kranen zijn super gebruiksvriendelijk met camera’s en/of radiografische besturing. Daarnaast zijn ze elektrisch, dus aan de stikstofuitstoot hoeft u niet te denken. U wordt niet beperkt in mobiliteit zoals dit het geval is met een traditionele bovenloopkraan welke stationair op één plek staat. Neem dus snel contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken voor uw project! Lees anders nog even verder om meer te weten te komen over onze torenkranen!

Mobiele bovenloopkraan

Een rupstorenkraan van ons is als het ware een mobiele bovenloopkraan. U bent niet zo beperkt in hoogte. De hoogte van de onze kraan is op aanvraag. Dit kunt u dus met ons overleggen en hangt natuurlijk af van het project. Daarnaast bent u niet heel beperkt in het kleine gebied die u met een bovenloopkraan zou hebben. De gieklengten van onze kranen gaan tot wel 50 meter en dan zijn ze ook nog mobiel! Dat betekent dat u rondom, vanaf waar de kraan staat, in een straal van 50 meter objecten kunt bereiken!

Bovenloopkraan mogelijkheden bij Teka Kranen

Wij hebben vele alternatieven voor de bovenloopkraan. In onze rupstorenkraan categorie hebben wij 8 verschillende modellen van het merk Potain, Munsters, Arcomet en natuurlijk ook onze eigen TEKA. Deze merken zijn gerenommeerde wereldmerken voor Bouw Kranen, Torenkranen en City Cranes. Ze werken geheel op elektriciteit. De modellen beschikken over moderne kraan technologie zoals frequentieregelaars, waardoor zij over een zeer lage aansluitwaarde beschikken. Daarnaast blinken deze kranen uit in gebruiksgemak en comfort. U heeft veel mogelijkheden binnen de rupstorenkranen. De maximumcapaciteit gaat van 4,4 ton tot wel 12 ton! Zoals hierboven al aangegeven kunt u de hoogte met ons bespreken. Dit hangt af van wat u nodig heeft, de bouwplaats en het project natuurlijk. De gieklengten verschillen van een minimale lengte van 25 meter tot een maximale lengte van wel 50 meter! Op deze manier heeft u veel speling en ruimte om aan de slag te gaan met uw project. Zoveel ruimte zou u niet hebben met een bovenloopkraan.

Voordelen bovenloopkraan huren bij Teka Kranen

Er zijn vele voordelen van een rupstorenkraan ten opzichte van een bovenloopkraan. U heeft veel meer speling in hoogte, maar naast hoogte ook in oppervlakte. U heeft namelijk een veel groter oppervlak waarop u kunt werken door zijn mobiliteit. Hierdoor hoeft u de kraan niet weer te demonteren en op een nieuwe plek weer op te bouwen.

Wij doen de montage aan het begin, en demontage aan het einde van het project. Daarnaast werkt de kraan geheel op elektriciteit. U hoeft dus geen rekening te houden met stikstofuitstoot. U kunt er zelfs voor kiezen om een kraanmachinist bij ons in te huren. Wij hebben namelijk zeer ervaren kraanmachinisten met het TCVT-certificaat voor torenkranen in vaste dienst. Neem dus snel contact met ons op! wij adviseren u graag met welke kraan u nodig heeft voor het project. U kunt ook meteen een offerte aanvragen!

Naast bovenloopkranen kunt u ook bij ons terecht voor telescoopkranen, spieringskranen en dragline kranen!

Offerte aanvragen