Language
JASO kranen

JASO kranen

Bent u op zoek naar een Jaso kraan om uw project soepeler mee te laten verlopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verhuren en verkopen diverse soorten Jaso kranen namelijk. Van Teka city cranes tot torenkranen tot toptorenkranen. We verhuren zelfs een Jaso machinistenlift. Wij hebben het allemaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Lees anders snel verder voor meer informatie!

Diverse soorten en mogelijkheden met JASO

Zoals hierboven al is aangegeven hebben wij drie verschillende categorieën JASO kranen. Namelijk de Teka City Cranes, torenkranen en toptorenkranen. Daarnaast verhuren we dus ook een JASO machinistenlift. Binnen de Teka City Cranes hebben we twee verschillende soorten. De een heeft een capaciteit van 2,5 ton, en de ander 5 ton. De minimale en maximale gieklengten verschillen hier ook van elkaar. De minimale gieklengte is bij beide 20 meter. De maximale gieklengte is bij de een 40 meter en bij de ander 52 meter. De hoogte is bij beide op aanvraag omdat dit oneindig is!

Binnen de torenkranen hebben we 16 verschillende modellen JASO kranen. De capaciteiten van deze kranen variëren van 6 ton tot wel 64 ton! De gieklengten varieren hier ook. Ze beginnen bij een minimale lengte van 20 meter tot een maximale lengte van wel 80 meter! Dit zijn sterke, stabiele kranen. De mogelijkheden voor de hoogte van de kraan kunt u met ons bespreken.

Binnen onze derde categorie, de toptorenkranen, bieden we zeven verschillende soorten JASO kranen. De maximale capaciteit van deze zeven soorten gaan van minimaal 5 ton tot maximaal 56 ton. De JASO kraan met de minste capaciteit, van 5 ton, heeft een minimale gieklengte van 25,5 meter en een maximale gieklengte van 40 meter. De andere zes kranen hebben allemaal een minimale gieklengte van 30 meter. De maximale gieklengten variëren van 45 meter tot 70 meter.

De JASO machinistenlift kunt u erbij huren. Dit is een tandheugellift. Het heeft een capaciteit van 250 kilo en er kunnen maximaal twee personen in verplaatst worden.

Waarom Teka kranen?

We snappen dat jij nu denkt, “waarom Teka kranen?”. Om te beginnen draait u met een hijskraan van Teka Kranen tot 50% meer productie op de werkplek. Daarnaast werkt u met onze JASO kranen niet alleen sneller maar ook veiliger. Zeker wanneer u ook een van onze kraanmachinisten inhuurt. Dit is namelijk ook mogelijk bij ons! Bij ons werken ervaren kraanmachinisten met het TCVT-certificaat voor torenkranen in vaste dienst.

Wij voeren ook complete kraan revisies uit voor onze klanten. Uw kraan kan bij ons zelfs een nieuwe coating krijgen als u dat wilt. Wij zijn van alle markten thuis en verhuren alleen maar moderne kranen van goede kwaliteit!

JASO kranen huren bij Teka Kranen

Weet u nu precies welke JASO kraan u wilt huren voor uw aanstaande project? Vraag dan een offerte aan! Het kan natuurlijk ook dat u niet precies weet welke kraan het meest geschikt is voor het project. Geen probleem. U bent niet de enige! Neem contact met ons op en leg uit waar u de JASO hijskraan voor nodig heeft. Wij weten precies welke kraan het beste bij het project past. Past de JASO kraan namelijk niet helemaal bij uw project? Dan kunnen we ook nog kijken naar bijvoorbeeld de rupskraan, Potain kraanmobiele hijskraan of Arcomet kraan.

Offerte aanvragen