Language
Mobiele hijskraan

Mobiele hijskraan

Bent u op zoek naar een mobiele hijskraan voor uw project? Wij hebben een categorie rupstorenkranen waar uw project vele malen simpeler mee wordt gemaakt. Ze hebben dus een rupsonderstel waarmee u alle kanten op kunt. Daarnaast hebben deze kranen een. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Lees anders nog even verder voor meer informatie over onze mobiele hijskranen.

Mogelijkheden betreffende een mobiele hijskraan bij Teka Kranen

Wij bieden 8 verschillende soorten rupstorenkranen. Wij hebben één type mobiele kraan van het merk Munsters, één type van ons eigen merk Teka en 6 diverse soorten van het merk Potain. De mobiele hijskraan Munsters heeft een maximale capaciteit van 4,4 ton. De hoogte van deze kraan is 23 meter. En de gieklengte is minimaal 25 meter en maximaal 30 meter.

Onze eigen mobiele Teka A45C hijskraan heeft een maximale capaciteit van 12 ton. De hoogte van deze kraan is 37 meter. Daarnaast is de gieklengte minimaal 31 meter en maximaal 45 meter.

De mobiele hijskranen van Potain verschillen van elkaar. De maximumcapaciteit gaat van 6 ton tot 10 ton. De maximale hoogte verschilt van 29 tot 33 meter. De gieklengten verschillen hierbij van minimaal 30 meter tot maximaal 50 meter. Als u zo een kraan wilt huren zijn er dus veel verschillende mogelijkheden bij ons!

Voordelen mobiele hijskraan huren bij Teka Kranen

Met een mobiele hijskraan heeft u veel voordelen! U bent namelijk niet zo afhankelijk. Met het rupsonderstel kunt u alle kanten op. Hierdoor bent u ook van de ondergrond niet afhankelijk, want u hoeft de kraan niet af te stempelen. Daarnaast zijn de kranen elektrisch. U hoeft dus geen rekening te houden met de stikstofuitstoot. Het is zelfs mogelijk om een aggregaat bij de kraan te nemen. Zo wordt de kraan een soort hybride en bent u niet afhankelijk van een aansluiting. Met de horizontale giek kunt u met de haak recht naar het doelwit. Kortom, met een mobiele hijskraan van ons is alles sneller, flexibeler, mobieler, goedkoper, etc.

Extra benodigdheden en meer

Extra benodigdheden heeft u wellicht nodig. Met onze mobiele hijskraan is dat uiteraard mogelijk! Alles wat u nodig heeft kunnen wij hierbij aanbieden. U kunt er ook voor kiezen om een kraanmachinist in te huren. Wij hebben namelijk zeer ervaren kraanmachinisten met het TCVT-certificaat voor torenkranen in vaste dienst. Zo kunt u zich volledig focussen op uw project. Dus wacht niet langer en neem contact met ons op. Wij zullen u geheel vrijblijvend adviseren welke kraan het beste bij uw project past. U kunt ook meteen een offerte aanvragen. Bekijk ook de rupskraan, Potain kraan, JASO kraan en Arcomet kraan.

Offerte aanvragen