Language

Een strategische samenwerking met Hemubo

Onze klant Bouwbedrijf Hemubo gaat met circa vijftig onderaannemers en leveranciers waaronder Teka voor vijf jaar een strategische samenwerking aan met als doel projectoverstijgend te werken en ruimte te scheppen om te innoveren. Door een langetermijnrelatie met elkaar aan te gaan creëren zowel Hemubo, de overige onderaannemers, leveranciers en Teka meer zekerheid. Op vrijdag 12 juli vond de aftrap plaats van de partnerovereenkomst op het kantoor van Hemubo in Almere.

Hemubo is al jaren een van de meest winstgevende grotere bouwers en is in de afgelopen jaren flink gegroeid. In 2018 steeg de omzet met 33 procent naar 194 miljoen euro. Een bewijs dat de aanpak van het bouwbedrijf werkt. Hemubo profiteert van de gunstige omstandigheden in de woningbouw in de Randstad en de stroom aan opdrachten op het gebied van duurzaamheid en renovatie.

Hemubo gelooft in de kracht van de keten. In 2017 nam het bouwbedrijf de Amsterdamse nieuwbouwaannemer Hillen & Roosen over om haar dienstverlening richting opdrachtgevers verder te verbreden. Afgelopen april werd ook Kennemer Beton Bouw uit Beverwijk aan de Hemubo Groep toegevoegd.

Wij als Teka zijnde zijn trots op deze langetermijnsamenwerking. Wij streven er iedere dag weer naar om onze klanten te bieden wat zij nodig hebben. Goede service, zekerheid en continuïteit. Wij innoveren en kijken naar de daadwerkelijke vereisten en behoeften bij de projecten van onze klanten. Eén op één om tafel zitten met onze klanten is nodig in deze tijd. Dit om projectspecifiek te kijken en zoveel mogelijk anticiperen op de logistieke situatie van het betreffende project.

Wij proosten nogmaals op deze samenwerking en gaan ervoor zorgen dat deze samenwerking langer dan 5 jaar zal voortzetten. Dank Hemubo!

Offerte aanvragen