Language
‘Zij aan zij met de klant op de bouwplaats’

‘Zij aan zij met de klant op de bouwplaats’

Het takenpakket van hedendaagse directeuren, projectleiders en uitvoerders bij bouwbedrijven vraagt veel van hen. Ze zijn vaak tegelijkertijd inkoper. Ze willen dat het bouwproject soepel verloopt, maar kunnen niet alles weten. In zo’n situatie is het fijn als ze terug kunnen vallen op betrouwbare en vakkundige partners die meedenken. Teka Kranen vervult deze rol. In deze blog vertellen we je waarom we dat belangrijk vinden.

De kraan als antwoord op een probleem

Als Teka Kranen willen wij waarde toevoegen aan bouwprojecten met de logistieke uitdagingen middels onze kranen uit de verhuurvloot. Concreet: de productie verhogen en de kosten op de bouwplaats verlagen door een geschikte kraan in te zetten. Denk aan torenkranen, city cranes en mobiele rupstorenkranen. Natuurlijk zijn er genoeg bedrijven die bouwmachines van goede kwaliteit verhuren. Waar het ons om gaat, is de vraag of de kraan het antwoord is op een specifiek probleem dat speelt op de bouwplaats. Daarvoor moet je die bouwplaats door en door kennen.

Op de werkvloer ontwikkelde onze mensen passie voor kranen, wij proberen kansen in de markt te zien. De kans die wij zien: altijd een stapje harder zetten voor onze klanten. ‘Of’ wij kunnen helpen is niet de vraag. De vraag is; ‘hoe’ wij kunnen helpen? Er is, kortom, behoefte aan een partij met gedegen kennis van kranen, en Teka heeft inmiddels exact die naam opgebouwd.

Polsen van de marktbehoefte

We benoemen het omdat het typerend is voor de aanpak van Teka. Het polsen van de marktbehoefte vinden we namelijk cruciaal. Waar zijn bouwbedrijven precies naar op zoek? Als we dat weten, zetten we vervolgens een tandje bij om dat voor elkaar te krijgen. Zij willen niet voor verrassingen komen te staan vanwege een doodeenvoudige reden: de meerkosten moeten beperkt blijven. Dat vereist op voorhand duidelijkheid over welke kraan geschikt is voor de klus.

Maar welke kraan is nu het beste voor uw project? Binnen het kranenpark hebben wij een breed assortiment aan kranen. Deze kranen zijn uitermate geschikt voor ieder project waarbij het een vereiste is snel te manoeuvreren en waarbij veiligheid hoog in het vaandel staat. De kranen staan het gehele project tot uw beschikking en zorgen ervoor dat de lasten (zowel financieel als de lasten aan de haak) altijd gaan zoals u dit verwacht van een leverancier.

Wij spelen graag in op de klantvragen. Wij denken met je mee, maar vragen je niet het hemd van het lijf. Als klant hoef je niet alles te weten – juist niet. Wij weten zelf het beste welke kraan- in welke configuratie- en waar we deze kraan het beste kunnen plaatsen.

Full-service

Kranen komen volgens onze overtuiging nooit alleen: we werken full-service en ontzorgen je dus volledig. Van onderhoud tot en met uitvoering. Zo hebben we eigen monteurs en machinisten in huis. Op deze manier weet je zeker dat de machinist de kraan op zijn duimpje kent en hoef jij je geen zorgen te maken over de planning.

Nieuwsgierig?

Meer weten over onze kranen? Bel ons op +31(0)229-212642. Of mail ons: info@tekakranen.nl.

Offerte aanvragen