Language

TOREN te Hoorn

TOREN te Hoorn biedt 209 appartementen

Onlangs hebben wij 3 Jaso torenkranen gemonteerd te Hoorn. Hier wordt de TOREN gebouwd.

TOREN biedt 209 appartementen, elk met een heel eigen verhaal. Ieder appartement heeft een unieke eigenschap, door bijvoorbeeld een eigen entree, ligging aan de binnentuin, het ruimtelijk uitzicht over de tuin of over het oude stadscentrum en het IJsselmeer in de hoger gelegen appartementen.

Het stadshart van Hoorn, station, sportfaciliteiten, winkels en andere voorzieningen liggen op korte afstand van het project. TOREN is gesitueerd tussen de Maelsonstraat en de Provinciale weg, nabij A7 en de toekomstige N23 met een goede verbinding richting Amsterdam en Lelystad.

Zorg en vervoer liggen bovendien naast de deur, met het ziekenhuis en het centraal station om de hoek. Heerlijk dat er vier keer per uur een trein naar Amsterdam gaat! Binnen een half uur heb je zo ook de grote stad aan je voeten. Toekomstige bewoners kunnen genieten van Hoorn met al haar schoonheid, terwijl deze A-locatie aan de buitenzijde snel toegang biedt op de Randstad via de A7 en Lelystad via de N23.

Met een stap buiten de deur vindt u leuke winkels, restaurants, café’s en theaters in het historische centrum van Hoorn. TOREN is een icoon in het hart van Hoorn en biedt u een warm welkom, elke dag opnieuw.

 

 

Offerte aanvragen